Hardloopinformatieavond woensdag 23 november

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 23/11/2016
19:00 - 22:00

Categorieën


Wil je beginnen met hardlopen? Wil je betere tijden rennen? Voor zowel beginners als gevorderden organiseren we een gratis hardloopinformatieavond. Experts vertellen meer over afvallen met hardlopen, opbouwen met schema’s, blessures voorkomen, het nut van zooltjes en hardloopsokken, sportvoeding en meer (aanmelden onder aan de pagina). 

run2

 

Gratis tips & trics

De avond start om 19.00 uur met een open inloop. Om 19.30 uur delen twee experts handige tips & trics. Hierna is er de gelegenheid de winkel rond te lopen en bij de diverse stands informatie te krijgen. Er zijn onder meer stands van Powerbar sportvoeding, Currex (zooltjes en meetsysteem), en Cep sportkousen.

 

Lees hier het nieuwsbericht >>>

 

Complete programma

Datum: woensdag 23 november 2016

19.00 uur: inloop

19.30 uur: welkomswoord en experts aan het woord

20.00 uur: vrije loop langs de informatiestands

22.00 uur: einde informatieavond

 

Kortingen en meer

Behalve advies geven we je deze avond ook direct korting op je aankoop. Bij binnenkomst krijg je een cadeaubon die je nog dezelfde avond in kunt zetten (ook geldig in combinatie met lopende acties).

Je kunt deze avond een hardloopmeting laten doen, maar we verwachten dat het heel druk zal worden. Je kunt daarom een gratis afspraak maken voor een ander moment.
Maak nu een afspraak!

 

Hardlopen & Sportwereld Heiloo

 

­

Startende en gevorderde hardlopers kunnen terecht bij Sportwereld Heiloo. Wij helpen je gratis met het aanmeten van je hardloopschoenen en maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie, ook met natuurlijk loop-analyse.

 

Hardlopen

Het assortiment ‘hardlopen’ of ‘running’ is sinds 2016 bij Sportwereld Heiloo te krijgen. Vooraf hebben we ons eerst tijdenlang ingelezen en laten opleiden. Je kunt namelijk best ‘gewoon’ hardloopspullen verkopen, maar wij vinden dat je pas echt kunt hardlopen als je vooraf goed advies hebt gehad. Na een flinke tijd studeren en leren kunnen we met trots zeggen dat we zowel de nodige apparatuur (met video-analyse!) als de kennis in huis hebben om je aan hardloopschoenen, hardloopshirts, hardloopsokken en -accessoires te helpen.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.