Startende en gevorderde hardlopers kunnen terecht bij Sportwereld Heiloo. Wij helpen je gratis met het aanmeten van je hardloopschoenen en maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie, ook met natuurlijk video-analyse.

 

Hardlopen

Het assortiment ‘hardlopen’ of ‘running’ is sinds 2016 bij Sportwereld Heiloo te krijgen. Vooraf hebben we ons eerst tijdenlang ingelezen en laten opleiden. Je kunt namelijk best ‘gewoon’ hardloopspullen verkopen, maar wij vinden dat je pas echt kunt hardlopen als je vooraf goed advies hebt gehad. Na een flinke tijd studeren en leren kunnen we met trots zeggen dat we zowel de nodige apparatuur (met video-analyse!) als de kennis in huis hebben om je aan hardloopschoenen, hardloopshirts, hardloopsokken en -accessoires te helpen.

 

Hardlopen doe je met de juiste hardloopspullen.

Hardlopen doe je met de juiste hardloopspullen.

 

 

Waarom moet je hardloopschoenen laten aanmeten?

In onze sportwinkel in Heiloo kunnen we je helpen met zowel hardloopadvies als het aanmeten van je eerste, tweede, of misschien zelfs derde paar hardloopschoenen. Idealiter loopt iedereen precies zoals het hoort: met de voet perfect afgewikkeld en geen enkele afwijking. In de praktijk heeft bijna iedereen wel een kleine of grote afwijking aan de voeten. In die gevallen is een correctie nodig.

Wij verkopen hardloopschoenen met en zonder correctie. Je kunt dus bij ons altijd terecht voor advies over de hardloopschoenen die het beste bij je passen. Als uit onze loopanalyse blijkt dat je een correctie nodig hebt, kun je met de juiste schoenen blessures voorkomen.

 

Plan hier je gratis fitting met video-analyse in >>>

 

Online hardloopschoenen en andere hardloopspullen bestellen

Weet je al wat je afwijking is, of wil je graag online alvast het aanbod zien voor je naar de winkel gaat? Dan kun je via onderstaande link het complete assortiment hardloopschoenen voor dames, heren en kinderen bekijken.

 

Bekijk het complete assortiment hardloopschoenen >>>
Bekijk het assortiment voor dames >>>
Bekijk het assortiment voor heren >>>
Bekijk assortiment junior >>>

Verder verkopen wij hardloopkleding en sporthorloges. Je kunt natuurlijk alles in de winkel bekijken of testen!

 

Bekijk de hardloopkleding voor dames >>>
Bekijk de hardloopkleding voor heren >>>

 

Nog vragen over hardloopspullen, hardloopkleding of hardloopschoenen? Wij beantwoorden ze graag!