Sportwereld Heiloo heette niet altijd zo. Sterker nog, dit is pas het geval sinds 2015. Voor die tijd stond de winkel onder veel andere namen bekend: onder meer golfshop of golfwinkel Heiloo en voor anderen juist onder hockeyshop of hockeywinkel Heiloo. Tijd voor een stukje geschiedenis!

Ons winkelfront anno 2015: nog steeds een hockeywinkel en een golfwinkel, maar dan als Sportwereld samengebracht!

Ons winkelfront anno 2015: nog steeds een hockeywinkel en een golfwinkel, maar dan als Sportwereld samengebracht!

Golfshop Heiloo of golfwinkel Heiloo

In den beginne stonden wij bekend om het verkopen van heel veel golfspullen. Natuurlijk hebben we de afslagplaatsen waar volop geoefend kon worden met nieuwe drivers, en die waren dan ook gelijk al in trek. Als men dacht aan onze winkel, dan was dat ‘de golfshop’ of ‘golfwinkel Heiloo’. Vandaag de dag horen we nog steeds vaak dat mensen zoeken op Golfwinkel Heiloo of zelfs op Golfshop Heiloo. Het is iets dat lang blijft hangen.

Lees meer over alle golfspullen en golfmerken >>>

Maak een afspraak voor gratis clubfitting >>>

 

Hockeyshop Heiloo of hockeywinkel Heiloo

Voor alle hockeyfans is onze oefenruimte een echt feest. Dit was al zo toen voor velen Sportwereld Heiloo bekendstond als Hockeyshop Heiloo of als Hockeywinkel Heiloo. Nog steeds weten elk jaar duizenden hockeyfans de winkel te vinden, ook nu hij Sportwereld Heiloo heet. We hebben nog meer hockeyspullen dan ooit, en vinden het daarom ook niet zo gek dat sommigen nog steeds praten over ‘hockeyshop Heiloo’ of ‘hockeywinkel Heiloo’.

Lees meer over alle hockeyspullen en hockeymerken >>>

Lees meer over hockeysticks op maat >>>

 

Jumbo Golfwereld Heiloo

Vanwege de goede reputatie van onze winkel had ook Jumbo Golfwereld interesse in Sportwereld Heiloo. Zij wilden het graag als franchise onder hun paraplu. Na deze samenwerking ging de winkel toch weer zelfstandig verder, en dit keer niet als golfshop of golfwereld Heiloo, maar als Sportwereld Heiloo. We zijn namelijk niet alleen dé golfspecialist van Nederland, maar ook dé hockeyspecalist! Onder de noemer Jumbo Golfwereld Heiloo hadden we natuurlijk dezelfde expertise in huis voor hockeyfans, maar aan de naam kon niemand dat raden…

Beeld: De Castricummer

Beeld: De Castricummer

Sportwereld Heiloo

Sinds 2015 zijn we dus niet meer bekend onder hockeyshop Heiloo, Jumbo Golfwereld Heiloo of golfwinkel Heiloo. Tenminste… officieel. In de volksmond, zoals dat zo mooi heet, blijven we toch altijd een beetje de golfwinkel voor de golfliefhebbers en de hockeyshop voor de hockeyliefhebbers. Dat vinden we ook helemaal niet erg. Ons voornaamste doel is iedereen voorzien van de beste golfspullen, hockeyspullen en natuurlijk andere sportmaterialen, zodat iedereen het beste uit zijn of haar favoriete sport kan halen. Daarvoor hebben wij al sinds de oprichting professionals in dienst die goed advies kunnen geven en die altijd in zijn voor een gezellig gesprek over golf of hockey.

Bekijk de online tour van de winkel >>>