Sportwereld Heiloo heeft diverse expertises. Eén daarvan is hockey. Hockeyspullen kopen doe je dus in Heiloo! Niet voor niets wordt onze hockeyruimte de beste van Nederland genoemd! Met ruim 150 vierkante meter en een echt Olympisch velddoel kun je hier uitgebreid oefenen met je nieuwe hockeystick. Wil je jezelf verbeteren? Maak dan gebruik van de aanwezige snelheidsmeter, om te zien hoe hard je kunt slaan, pushen of flatsen!

Maak een tour door onze winkel >>>

Hockeyspullen kopen?

Natuurlijk is het assortiment van onze shop uitgebreid. Je vindt er alles van hockeysticks tot braces en van hockeykleding tot … tja, wat hebben we niet? Kom zelf een kijkje nemen in de winkel of bekijk ons assortiment en alle aanbiedingen in de online hockeyshop van Sportwereld Heiloo. Als voorproefje kun je hieronder een filmpje bekijken van onze hockeyruimte in de hockeywinkel zelf.

Hockeystick op maat

Daarbij kun je in Heiloo terecht om je stick compleet op maat te laten maken. Bepaal zelf je ideale lengte en wij zorgen ervoor dat je stick op lengte wordt gezaagd. Vervolgens werken we de stick netjes af met een plug, die op de achterkant wordt geplaatst. Als daarna de grip naar keuze op de stick wordt gezet, is de stick klaar – helemaal op maat! Hoe we dit doen, zie je in onderstaande video.

Alles voor de hockeyfan

Ben je een echte hockeyliefhebber, dan kom je zeker eens kijken in Heiloo. Laat je slagkracht meten in de testruimte, bewonder alle hockeyspullen en hockeykleding, en laat je adviseren over de nieuwste materialen.

Voor een korte impressie van de winkel kun je onderstaand filmpje bekijken.

Onze merken

Bij ons kun je hockeyspullen kopen van de grootste merken: