Duurzame inlegzool

Heb je soms klachten of blessures met darten, golfen, hardlopen, wandelen, skiën of hockeyen? Een inlegzool kan helpen!

23november2

 

Bij Sportwereld Heiloo staat een geavanceerd apparaat dat zowel sportschoenen als inlegzooltjes kan aanmeten. Binnen een paar minuten weet je precies hoe je loopt, wat je valkuilen zijn en dus ook welke inlegzool je kan helpen om blessures te voorkomen of klachten te verminderen.

 

Wat doet een duurzame inlegzool?

A.S. Adventure heeft hier een goede uitleg van in onderstaande video.

De video behandelt hier wandelschoenen en normale schoenen. Degene die spreekt adviseert om voor beide gelegenheden een inlegzool te hebben. Natuurlijk zijn wandelen en normaal dagelijks gebruik niet de enige gelegenheden die vragen om een goede inlegzool. Bij hockey, fitness, hardlopen of andere sporten heb je er ook profijt van.

 

Wat voor inlegzolen zijn er?

In Sportwereld Heiloo leggen we je graag meer uit over de verschillende zolen die er zijn. We hebben getrainde verkopers in dienst die je kunnen adviseren. Ook, zoals eerder gezegd, kunnen zij met de geavanceerde apparatuur meten hoe je loopt en dus ook hoe je voet neerkomt.

 

Meting aanvragen

Tijdens drukte kan het voorkomen dat je even moet wachten tot we je voet kunnen opmeten. Wil je er zeker van zijn dat je direct geholpen wordt, maak dan vooraf online een afspraak. Dit is gratis. Je kunt zelf de dag en het tijdstip kiezen voor je meting. Wij zorgen vervolgens dat een voetexpert aanwezig is om je te helpen.

Je kunt de afspraak inplannen voor alleen inlegzooltjes of ook voor het aanmeten van sportschoenen. Wij kunnen voor beide advies geven. Ook inlegzooltjes hebben wij in diverse maten, groottes en varianten op voorraad. Je hebt dus grote kans dat je direct al met de geschikte inlegzool naar buiten kunt lopen zonder dat we deze voor je na hoeven te bestellen.

 

Maak hier direct een afspraak >>>

 

Had je voor je dit artikel las al eens nagedacht over wat een inlegzooltje voor je kon doen?