Eerste hulp bij hardlopen

Startende en gevorderde hardlopers, opgelet! Wij helpen je gratis met het aanmeten van je hardloopschoenen. Waar? Gewoon in Heiloo, natuurlijk!

De beste hardloopschoen helpt je om beter te presteren.

De beste hardloopschoen helpt je om op je best te presteren.

 

Waarom laten aanmeten?

In onze sportwinkel in Heiloo kunnen we je helpen met zowel hardloopadvies als het aanmeten van je eerste, tweede, of misschien zelfs derde paar hardloopschoenen. Idealiter loopt iedereen precies zoals het hoort: met de voet perfect afgewikkeld en geen enkele afwijking. In de praktijk heeft bijna iedereen wel een kleine of grote afwijking aan de voeten. In die gevallen is een correctie nodig.

Wij verkopen hardloopschoenen met en zonder correctie. Je kunt dus bij ons altijd terecht voor advies over de hardloopschoenen die het beste bij je passen. Als uit onze loopanalyse blijkt dat je een correctie nodig hebt, kun je met de juiste schoenen blessures voorkomen.

 

Plan hier je gratis fitting met video-analyse in >>>

 

Online hardloopschoenen bestellen

Weet je al wat je afwijking is, of wil je graag online alvast het aanbod zien voor je naar de winkel gaat? Dan kun je via onderstaande link het complete assortiment hardloopschoenen voor dames, heren en kinderen bekijken.

 

Bekijk het complete assortiment hardloopschoenen >>>
Bekijk het assortiment voor dames >>>
Bekijk het assortiment voor heren >>>
Bekijk assortiment junior >>>