Klaar voor 2016?

Ben je klaar voor 2016? Wij wel! Ons assortiment is groter dan ooit. Daarbij hopen we op een bijzondere uitbreiding dit voorjaar…

Vanaf het voorjaar 2016 had je nog nooit zoveel redenen om naar Heiloo te hollen!

Vanaf het voorjaar 2016 had je nog nooit zoveel redenen om naar Heiloo te hollen!

 

Onze uitbreiding assortiment beperkt zich niet tot golf- en hockeyspullen. Bij onze goede voornemens hoort namelijk ook dat we je helpen met hardlopen!

 

Goede voornemens 2016

Wat zijn je goede voornemens voor 2016? Heb je sportplannen? Wil je meer golfen, alles uit jezelf halen op hockeygebied, of wil je starten of jezelf verbeteren met hardlopen? Vanaf het voorjaar van 2016 hebben wij voor al je goede voornemens de nodige spullen in huis. Kom daarom langs voor advies, tips, en natuurlijk de beste sportspullen van Nederland.

O ja… het voorjaar begint bij ons al in FEBRUARI!

 

Running vanaf februari

Kom je in februari in Sportwereld Heiloo? Bekijk dan zeker het beste op het gebied van running. Sportschoenen van bekende merken zoals Asics horen daar natuurlijk ook bij. De nodige motivatie om het hardlopen op te pakken geven we je er gratis bij. Laat je daarom inspireren en motiveren!

 

Online bestellen

Vooraf alvast bestellen en in de winkel ophalen? Dat kan via onze webshop. Liever thuis laten bezorgen? We komen het met liefde brengen.

 

Naar de online winkel >>>