De nieuwste acties (februari-maart 2017)

Hoera, het is bijna voorjaar! Dat betekent ook dat we wat leuke kortingen en nieuwe artikelen in de winkel hebben. Deze zijn overigens allemaal verkrijgbaar in zowel de winkel als de webshop.

 

40% korting op hardloopschoenen

Alle modellen hardloopschoenen uit 2016 koop je nu met 40% korting. Natuurlijk geldt: OP=OP.

Net als bij alle hardloopschoenen kun je gratis gebruikmaken van het analyseapparaat. Wij kunnen je adviseren in welke hardloopschoenen het beste bij je passen. Weet je al welke schoen je wilt? Dan kun je ook online bestellen.

 

Osaka hockeysokken

Behalve dat er nieuwe kleuren, soorten en maten zijn, hebben we een leuke actie met de hockeysokken van Osaka. Koop drie paar sokken en we geven je er een mooi Osaka-blik bij. Net als bij de hardloopschoenen geldt: zolang de voorraad strekt. Wil je meerdere blikken? Alle blikken worden weggegeven op basis van binnenkomst, dus dat betekent dat je zoveel sokken kunt kopen als je wilt. Bij elke drie paar krijg je een blik, totdat ze op zijn. Het loont dus om er snel bij te zijn!

Pro-tip: bel naar de winkel of plaats je bestelling alvast online en laat alles klaarleggen (inclusief blik).

 

Nieuwe putters

Er zijn weer nieuwe putters van Odyssey (Callaway) en Ping binnengekomen! Test deze direct op de putbaan in de winkel. Afhankelijk van je slagstijl kunnen we je ook adviseren in welke putter het beste bij je past.

 

Sketchers

Het bekende merk Sketchers heeft uitstekende golfschoenen. Wij hebben de nieuwe reeks binnen, die natuurlijk in de shop te bekijken zijn.

 

Sale senior hockeysticks: 20% korting

Deze korting geldt niet alleen voor de senior hockeysticks, maar ook voor de hockeyschoenen en hockeytassen.

 

50% korting op Gryphon

We hebben het beste tot het laatste bewaard: de toplijn van Gryphon heeft ook een unieke kortingsactie. Op de voorraad van 2016 geldt 50% korting zolang de voorraad strekt. Kom snel je favoriete stick testen in de tofste indoor hockeyruimte van Nederland!

 

Weet je al wat je wilt?
Online bestellen doe je hier: sportwinkelxl.nl >>>

Natuurlijk ben je altijd welkom in onze winkel in Heiloo!