Kortingen zomer 2016

Ook deze zomer staan er leuke kortingen klaar voor iedereen die online of in Heiloo onze Sportwereld bezoekt. Om te zorgen dat je op de hoogte bent van alle nieuwe acties, hebben we de actiepagina geüpdatete. Ook zetten we hieronder een kort overzicht neer van de lopende acties en kortingen.

 

1. Actie voor golfballen

Spalding-box met 15 golfballen, nu inclusief bedrukking met naam of korte boodschap (zoals ‘gefeliciteerd’ of ’50’ of ‘lucky ball’!).

15ballen

 

Bekijk de golfballen >>>

 

2. Hardloopschoenen met 30% korting

Normaal zijn dit acties waarbij je op een selectie van de schoenen korting krijgt. Wij doen het even anders: op ALLE hardloopschoenen krijg je 30% korting. Altijd al willen starten met hardlopen? Wij meten de schoenen op professionele wijze aan – en die service is geheel gratis!

hardloopschoenen

 

Bekijk alle hardloopschoenen >>>

 

of

 

Maak een afspraak voor een gratis meting >>>

 

3. Korting op sporthorloge

Het wordt het GPS Golfhorloge genoemd, maar deze Garmin X40 kan veel meer… zo kun je er je slaap ook mee meten en je hartslag inzichtelijk maken. Via de bijbehorende, gratis app meet je je voortgang en zie je hoe effectief je traint.

 

GARMIN X40
GPS GOLF HORLOGE
€ 249,95 € 239.95

 

4. Korting op golftrolley

Deze golftrolley is zeer plat in te klappen en dus eenvoudig op te bergen en mee te nemen. De trolley is geschikt voor dames en heren.

 

424116_FF_FLAT_TROLLEY_WHITE

 

TROLLEY (DIV KLEUREN)
€ 279,00 € 249.00

 

Bekijk de golftrolley online >>>

 

Product niet online te vinden?

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel en wij helpen je verder!