Vaderdag 2016

Ideaal voor Vaderdag 2016: onze aanbiedingen! We beginnen op zaterdag 18 juni gelijk goed met 10% korting op TaylorMade. 

TaylorMade-M2-Irons-02

 

Demodag TaylorMade vlak voor Vaderdag

De dag voor Vaderdag 2016 (op zondag 19 juni) is er op zaterdag 18 juni de TaylorMade Demodag. Vanaf 12.00 uur kun je terecht in de golfshop in Heiloo. Op de Demodag krijg je 10% korting op alles van het merk TaylorMade. Natuurlijk zijn behalve vaders ook moeders en andere geïnteresseerden van harte welkom!

 

Cadeau-idee voor Vaderdag

Mocht je nog andere cadeau-ideeën nodig hebben: wij helpen je graag. We hebben buiten de TaylorMade-korting zelfs nog een andere leuke aanbieding. Voor € 14,95 koop je namelijk een doos met 15 golfballen en die bedrukken wij gratis voor je. Je kunt kiezen voor een naam of ‘#1 papa’!

VADERDAG

 

Bestel je liever online een cadeau voor Vaderdag 2016? Let er dan op dat je dit op tijd doet, zodat je het nog vóór zondag 19 juni binnen hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling klaar te laten leggen in de winkel. Haal je je cadeau vervolgens uiterlijk op zaterdag 18 juni op, dan heb je het precies op tijd in huis.

 

Extra aanbiedingen

Intussen lopen er nog extra aanbiedingen. Zo krijg je 30 golfballen van Spalding voor 20 euro in plaats van € 29,95.

Ook is er een inwisselactie voor FJ-handschoenen. Wissel je oude golfhandschoenen in en krijg je tweede FJ-handschoen gratis bij aankoop van een nieuwe!

 

Online bestellen

Klik hieronder om direct naar de website te gaan en online je cadeau te bestellen. De link opent in een nieuw venster.

 

Naar de webshop van Sportwereld Heiloo >>>

 

Liever naar de shop voor Vaderdag 2016?

Bekijk via de link hieronder de openingstijden en kom langs vóór Vaderdag 2016 zodat je op tijd je cadeau in huis hebt!

 

Bekijk openingstijden >>>