Gratis informatieavond running op 23 november 2016

Op 23 november a.s. is Sportwereld Heiloo speciaal geopend voor alle hardlopers. Of je nu al lang rent of nog niet eens bent begonnen: wij helpen je graag verder. Diverse sprekers delen praktische tips en bij de verschillende stands kun je kennismaken met producten voor hardlopers. Om het af te maken krijg je de hele avond 15% korting op alle hardloopartikelen!

LOGO 2 SWH

 

Voor wie geschikt?

Wil je beginnen met hardlopen? Wil je betere tijden rennen? Voor zowel beginners als gevorderden organiseren wij deze gratis hardloopinformatieavond. Experts vertellen meer over afvallen met hardlopen, opbouwen met schema’s, blessures voorkomen, het nut van zooltjes en hardloopsokken, sportvoeding en meer.

 

Gratis aanmelden kan hier!

De entree is gratis voor iedereen die zich vooraf heeft aangemeld.

 

Gratis tips & trics

Om 19.30 uur delen twee experts handige tips & trics. Hierna is er de gelegenheid de winkel rond te lopen en bij de diverse stands informatie te krijgen. Er zijn onder meer stands van Powerbar sportvoeding, Currex (zooltjes en meetsysteem), en Cep sportkousen.

 

Kortingen en cadeaus

Behalve advies geven we deze avond ook direct 15% korting op de aankoop van hardloopartikelen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker een cadeaubon die nog dezelfde avond kan worden ingezet (niet geldig in combinatie met lopende acties). Deze cadeaubon is inzetbaar voor de 15% korting.

Deze avond is het mogelijk om een hardloopmeting te laten doen. Vanwege de verwachte drukte geven wij ook de kans om een afspraak te maken om een hardloopmeting op een ander moment uit te voeren. Deze service bieden we gratis aan!
Maak nu een afspraak.

 

Programma

19.00 uur: inloop

19.30 uur: experts delen handige tips & trics

20.00 uur: bekijk de stands van experts op het gebied van sportvoeding, sportkousen, en meer

22.00 uur: einde avond

 

De aanwezige merken

Onderstaande merken zijn inmiddels bevestigd.

 

cep

currex-ma-logo

sportsbar

logovoorbeeld